Glas Tamnave stampa

ОТВАРА СЕ ЗИМСКА ПИЈАЦА

Уб, 23. јануар 2013. у 14:46

Аутор: Бранко Матић

ОТВАРА СЕ ЗИМСКА ПИЈАЦА

Фудбалска дешавања у убском крају

Од 14. јануара започео је зимски прелазни рок који ће трајати до 6. фебруара, а клубови са убске територије ће,као и обично, бити веома активни.


Брезовица се већ доказала као агилан клуб у сваком прелазном року, сва је прилика да ће тако бити и ове зиме. На клупу је стигао тренер из Мионице Зоран Ненадовић- Ефе, а прва појачања су повратник Никола Симеуновић, Жељко Савић из Совљака и Иван Ђукић, јесенас нападач Радничког са Петог пука. У преговорима су са још 4 играча са ваљевске територије, један од њих чак са српсколигашким педигреом, а цела београдска колонија напустила је Брезовчане- Грбић, Ђорђевић, Албанезе, Кемевеш, А.Јанковић и Дробњак.


Тулари ће на зимској пијаци морати да реше питање голмана будући да их напушта Милош Урошевић, Саша Тошић, задњи везни из Вршца и убски зет, прво је појачање, а број новајлија зависиће од тога да ли ће одлазити неки носиоци игре, пре свега В.Благојевић и Величковић. Совљак остаје без Савића, Керлете и Новаковића, појачања ће тражити на територији Ваљева и Обреновца, а ускоро ће бити познато да ли настављају сарадњу са актуелним тренером Драганом- Пањом Радојичићем.


Трлић је због тешке позиције веома активан, стижу браћа Предраг и Ненад Иконић из Крушика, ветеран Гајић из Лознице са међународним искуством и Симеуновић из Диваца. На мети су и Дубљевић из Тврдојевца и Антонић, везни из Коцељеве који је наступао и за убско Јединство, а екипу Чеде Мартћа напустили су Београђани Павловић, Станојевић и Јовичић. Полет и Бањани још уживају у зимским празницима, али је дефинитивно да у тим срединама неће бити великих промена.


У Првој општинској вреди истаћи да је Марко- Ћела Максимовић стигао на клупу Тврдојевца, да ће пробати да активира некада сјајног везног играча Дарка Максимовића, а у Тврдојевац се вратио и Душан Симић из Брезовице. Јесњи првак Јошева је близу договора са нападачем који је наступао за Хајдук са Лиона, а у Калиновцу су нам најавили организацију Меморијалног турнира "Тика Савковић" пред почетак првенства. Чучуге ће бити јаче за Софронића из Рубрибрезе и Милета Марјановића из Тврдојевца, Милан Јокић стиже на гол Стубленице, а Милош Шипчић поново облачи дрес "језерџија" из Паљува. Толико за овај пут, можда већ у следећем броју прочитате и о некој "бомби" зимског прелазног рока...

Ова вест нема галерију слика.


Актуелно издање

Број 282 (4. март 2021)

Број 282 (4. март 2021)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
18. март 2021.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Број 281 (11. фебруар 2021.)

Број 280 (28. јануар 2021.)

Двобој 278-279 (24. децембар 2021.)

Број 277 (3. децембар 2020.)

Број 276 (19. новембар 2020.)