Glas Tamnave stampa

ИНИЦИЈАТИВЕ

Уб, 17. новембар 2012. у 21:02

Аутор: Верољуб Бабић

ИНИЦИЈАТИВЕ

МЕЂУНАРОДНО ПОСЕЛО ЖЕНА

Савез жена Коцељеве је био домаћин удружења свих ЕКС-ЈУ република, као и покрајине Косово и Метохија. У Коцељевачком „Метрополу“ окупило се око 300 званица, а међу њима 12 академских сликара из Руске Iвановске области као и делегација Норвешке са амбасадорором Нилсом Рагнар Комсвагом.
Представницима градова Новог Београда, Земуна, Палилуле, Мирјева, Бачке Паланке, Плане, Шапца, Ва-љева, Бања Луке, Суботице, Сомбора, Инђије, Беочина, Новог Сада, Бање Врујци, Косовске Митровице, Кленка из тридесетак градова додељене су захвалнице.
Домаћин скупа била је Гордана Јовић председница удружења жена Општине Коцељева и Окружног одбора Савеза жена Србије.
Дочекујући госте, дружећи се са женама из педесетак удружења и одлазећи код њих – жене Тамнаве су учврстиле многа стара и стекла нова пријатељства, размењивале искуства и договарале се о наредним акцијама. Присутне госте срдачно је поздравио и председник општине Коцељева обилазећи сваки сто и пружајући руку сваком госту, пожелевши им да се пријатно осећају у Коцељеви. Жене су узвратиле жељом да остане још дуго председник општине Коцељева. Скуп је поздравила и заменик председника gоспођа Славица Ранковић.
Међународно културно посело пратила је изложба чудесних радова иглом истканих коцељеваца брачног пара Ђаковић.
Вече су употпунили Александар Николић првак Европе у класичној хармоници, Биљана и Светлана Заблаћански и Тихомир Шебетић из Шапца, Мина Ђурђевић ученица школе „Дринка Павловић“ из Београда и оркестар из Бачке Паланке и, наравно, трубачи.

Ова вест нема галерију слика.


Актуелно издање

Бр.265 (18. јун 2020.)

Бр.265 (18. јун 2020.)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
2. јул 2020.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Бр.264 (04. јун 2020.)

Бр.263 (21. мај 2020)

Бр.262 (06. мај 2020)

Бр.261 (16.април 2020)

ГЛАС ТАМНАВЕ, корона вирус издање