Glas Tamnave stampa

ГРАДСКИ БАЗЕНИ ОТВОРИЛИ КАПИЈЕ

Уб, 2. јул 2013. у 16:31

Аутор: Милован Миловановић

ГРАДСКИ БАЗЕНИ ОТВОРИЛИ КАПИЈЕ

Спремно дочекали сезону купања

Купалишна сезона која на убским Градским базенима традиционално почиње 1.јуна, овога лета каснила је две недеље, из јасно разумљивих разлога - нестабилних времеских прилика које су обележиле почетак текућег месеца. Ипак, капије су отворене 14.јуна, када је улаз био бесплатан, а "паклене" врућине последњих дана врло брзо су надокнадиле предвиђени број купача за први месец.
- Потпуно спремни смо ушли у предстојећу сезону и по питању квалитета воде и када се ради о осталим садржајима који су везани за рад Градских базена. Ограда на источној страни, према стадиону Јединства, је у потпуности замењена и мислим да се одлично уклопила у постојећи амбијент. Угоститељски објекат који је некада држала "Шумадија", или је био под закупом последњих година, преузели смо на себе. Људе који већ раде у два наша угоститељска објекта у Дому културе и Спортској хали преусмерили смо на базен и свакако ће нам добро доћи да на тај начин обезбедимо још сопствених прихода. Од остале понуде бих посебно издвојио школу пливања, која ће ускоро почети са радом, ноћно купање, које ће моћи да користе и власници сезонских карата, али и неколико програма "Убских вечери" које ћемо организовати на овом простору- истиче Радован Пулетић, директор Установе за културу и спорт.
Управа Градских базена, на челу са Небојшом Живановићем, припремила је још једно изненађење за своје верне посетиоце. Од 4. до 6. августа, по угледу на прошлу годину, биће организоване "Игре на води", па потенцијални такмичари већ могу да започну припреме како би спремно дочекали надметање у различитим подводним дисциплинама. Цене дневних карата нису мењане (150 динара), сезонске карте могу се купити по цени од 3.000 динара за ученике и студенте и 3.500 динара за одрасле. Предшколци и власници "Вукових диплома", као и ранијих година, бесплатно ће моћи да се расхлађују на велелепној убској воденој оази.

Ова вест нема галерију слика.


Актуелно издање

Број 282 (4. март 2021)

Број 282 (4. март 2021)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
18. март 2021.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Број 281 (11. фебруар 2021.)

Број 280 (28. јануар 2021.)

Двобој 278-279 (24. децембар 2021.)

Број 277 (3. децембар 2020.)

Број 276 (19. новембар 2020.)