Glas Tamnave stampa

ФК БРЕЗОВИЦА ЗАПОЧИЊЕ ОПЕРАЦИЈУ ОПСТАНАК

Уб, 28. јануар 2014. у 22:48

Аутор: Бранко Матић

ФК БРЕЗОВИЦА ЗАПОЧИЊЕ ОПЕРАЦИЈУ ОПСТАНАК

Припреме за наставак сезоне у Зони "Дрина" почеле 26.јануара

Брезовчани су дебитантску јесен у Зони "Дрина" окончали на 12. месту, а општи је утисак да нису довољно наплатили квалитетне партије, највише због "промаје" у одбрани и великог броја пропуштених шанси. Због тога водећи двојац Брезовчана председник

Вишњић и секретар Марјановић не ужива много у празницима, већ вредно склапа коцкице за пролећне битке:

- Најважнија информације је да ће тренер Драгиша Остојић и у наставку сезоне водити ка опстанку екипу која ће претрпети значајне промене. Прва ласта за пролеће је Предраг Симић (25), момак који игра на позицији десног спољњег, а наступао је за Шумадију из Шопића. Стигао је из Јединства суперталентовани Александар Радовановић, а одбрану ће ојачати искусни Ненад Јоцић.У преговорима смо са 7-8 квалитетних фудбалера, акценат је на играчима који су поникли у убском крају, неки су већ у завршној фази и очекујемо да ускоро озваничимо договор. Није тајна да нам је преко потребан голман, желимо и по још једног штопера, спољнег, задњег везног и нападача- најављује бурну зимску пијацу председник Радојко Вишњић.

Актуелни су и одласци, а 26. јануара Брезовчани су почели зимске припреме:

- Напустио нас је голман Мрчић, одрешене руке дали смо нападачу Костићу и штоперу Марковићу, а због пословних обавеза остајемо и без Савића. Вуканић, Руменић и Рашић такође мењају средину. Верујем  да ћемо имати могућност да радимо и у Убу како бисмо сачували терен за пролећне утакмице- закључује председник Брезовице Радојко Вишњић.

Ова вест нема галерију слика.


Актуелно издање

Бр.265 (18. јун 2020.)

Бр.265 (18. јун 2020.)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
2. јул 2020.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Бр.264 (04. јун 2020.)

Бр.263 (21. мај 2020)

Бр.262 (06. мај 2020)

Бр.261 (16.април 2020)

ГЛАС ТАМНАВЕ, корона вирус издање